vanaf € 1,73
incl. BTW
Maak een keuze
Aantal:
Appeltaartmix
Ingrediënten
TARWEbloem, suiker, bakkerszout, rijsmiddel E450, E500, aardappelzetmeel, invertsuikerstroop, vanilline.
Allergenen
tarwe (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
Voedingsstof |
Waarde |
Eenheid |
Energie (kJ) |
1.495
|
kJ/100gr |
Energie (Kcal) |
356
|
Kcal/100gr |
Vetten |
0,6
|
g/100gr |
Waarvan verzadigde vetzuren |
0,1
|
g/100gr |
Koolhydraten |
78,3
|
g/100gr |
Waarvan suikers |
33,1
|
g/100gr |
Eiwitten |
6,4
|
g/100gr |
Zout |
1.746,1
|
mg/100gr |
Voedingsvezel |
1,3
|
g/100gr |
Water/Vocht |
9,8
|
g/100gr |
Recepten
Kneed een soepel deeg van 500 gram appeltaartmix met 2/3 losgeklopt ei en 175 gram boter. Bekleed met 3/4 van het deeg de bodem en de rand van een ingevette springvorm. Vul de vorm met een mengsel van 750 gram in blokjes gesneden appel, 50 gram rozijnen, 50 gram suiker en 3 theelepels kaneel. Bedek de vulling met reepjes deeg in kruisvorm en bestrijk deze met ei. Bak de taart op een rooster in een voorverwarmde oven iets onder het midden op een temperatuur van 175 graden ca.1-1,5 uur.