Belgische smeltchocolade wit

Heeft u een vraag over Belgische smeltchocolade wit?

Neemt u dan contact op met De Zuidmolen

T: (024) 397 1283

E: info@de-zuidmolen.nl

vanaf   3,48 incl. BTW
Maak een keuze
Aantal:

Belgische smeltchocolade wit

Chocolade van een hoogwaardige kwaliteit, die snel en soepel smelt, gemakkelijk aan te brengen is en een uitstekende smaak en een mooie glanzende afwerking levert.
Geschikt voor coatings, glaceren, vullen, vormen, gieten, doorhalen, decoratie, bonbons en veel meer.
Chocolade met 29% droge cacaobestanddelen.

Ingrediënten

suiker, cacaoboter, MELKpoeder, emulgator E322 (SOJA), aroma.

Allergenen

melk, soja. Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen, ei, selderij, mosterd, pinda, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 2.354   kJ/100gr 
Energie (Kcal) 563   Kcal/100gr 
Vetten 35,4   g/100gr 
Waarvan verzadigde vetzuren 22,1   g/100gr 
Koolhydraten 56,0   g/100gr 
Waarvan suikers 55,1   g/100gr 
Eiwitten 5,5   g/100gr 
Zout 205,0   mg/100gr 
Voedingsvezel 0,7   g/100gr 
Water/Vocht 1,0   g/100gr 

Gebruiksaanwijzing

Tempereren: Smelt de chocolade op 45°C in een kom "au bain marie" of magnetron. Schenk 2/3 uit op een koel werkoppervlak (bij voorkeur marmeren plaat). Door continu omwerken af laten koelen naar 27°C. Giet de massa terug in de kom bij resterende 1/3 deel. Warm de complete massa weer op naar 31°C. De chocolade is nu getempereerd. Na afkoelen tot 20°C is de chocolade klaar voor gebruik.

Belgische smeltchocolade wit kopen?

Koop uw Belgische smeltchocolade wit direct online of in onze Molenwinkel.