Franse Tarwebloem Bignou

Heeft u een vraag over Franse Tarwebloem Bignou?

Neemt u dan contact op met De Zuidmolen

T: (024) 397 1283

E: info@de-zuidmolen.nl

vanaf   2,33 incl. BTW
Maak een keuze
Aantal:

Franse Tarwebloem Bignou

Voor de bereiding van heel aromatisch brood met een zeer open kruim en typische krokante korst. Het typische karakter wordt bereikt door de aanwezige zuurdesem, lange rijstijden en de heel slappe en afgeknede degen. Toepassingen: stokbrood, ciabatta, bignou (met zeer open kruim).

Ingrediënten

TARWEbloem, ROGGEbloem, ROGGEzuurdesem (gedroogd), TARWEgluten, emulgator E322 (SOJA), geroosterde TARWEmoutbloem, geroosterde GERSTemoutbloem, TARWEmoutbloem. enzymen (TARWE), meelverbetermiddel E300.

Allergenen

tarwe, rogge, gerst (gluten), soja. Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 1.450   kJ/100gr 
Energie (Kcal) 342   Kcal/100gr 
Vetten 1,4   g/100gr 
Waarvan verzadigde vetzuren 0,2   g/100gr 
Koolhydraten 68,3   g/100gr 
Waarvan suikers 2,6   g/100gr 
Eiwitten 11,8   g/100gr 
Zout 7,5   mg/100gr 
Voedingsvezel 3,9   g/100gr 
Water/Vocht 13,8   g/100gr 

Recepten

Recept voor Bignou:
Toevoegen per 500 gram meel:
390-400 gram water,
8 gram zout,
5 gr instant gist of 15 gr verse gist,
Alle ingredienten op kamertemperatuur.
Maak een deeg van bloem, gist, water, zout en laat dit 60 minuten rusten. Dan even doorkneden en weer 60 minuten laten rijzen. In 2 gelijke vierkante stukken delen en op de plaat nog eens 60 minuten minuten laten rijzen. Bakken in een voorverwarmde oven ca. 50 minuten op 230 graden.

Franse Tarwebloem Bignou kopen?

Koop uw Franse Tarwebloem Bignou direct online of in onze Molenwinkel.


Gerelateerde artikelen

Bakkerszout
Bakkerszout
vanaf   1,28 incl. BTW
Maak een keuze
Meer details
Bruggeman droge gist
Bruggeman droge gist
vanaf   4,75 incl. BTW
Maak een keuze
Meer details