Meel voor duits Fladenbrot

Heeft u een vraag over Meel voor duits Fladenbrot?

Neemt u dan contact op met De Zuidmolen

T: (024) 397 1283

E: info@de-zuidmolen.nl

vanaf   2,40 incl. BTW
Maak een keuze
Aantal:

Meel voor duits Fladenbrot

Backmischung für traumhaft, lockeres Fladenbrot

Ingrediënten

TARWEbloem,bakkerszout, TARWEgluten, maismeel (gedeeltelijk geroosterd), TARWEmoutmeel, broodverbetermiddel E300.

Allergenen

tarwe (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 1.400   kJ/100gr 
Energie (Kcal) 304   Kcal/100gr 
Vetten 1,2   g/100gr 
Waarvan verzadigde vetzuren 0,2   g/100gr 
Koolhydraten 68,7   g/100gr 
Waarvan suikers 1,1   g/100gr 
Eiwitten 12,0   g/100gr 
Zout 2.300,0   mg/100gr 

Gebruiksaanwijzing

Meng 500 gram meel, 330 gram water en 8 gram droge of 25 gram verse gist. Kneed met de keukenmachine gedurende 12 minuten in de snelste versnelling. Verdeel het deeg in 3 ongeveer gelijke delen en ca. 30 minuten laten rusten. Leg de degen op een ingevette bakplaat, bevochtig de handen en druk het brood met de vingers plat. Afhankelijk van je smaak, bestrooien met sesam, maanzaad of Turkse komijn en laat het ongeveer 50 minuten rusten. Verwarm de oven tot de hoogst mogelijke hitte (ongeveer 250 ° C) en bak het platte brood gedurende 15 minuten.
Tip: Voor stoomvorming wordt aanbevolen om een bak met water in de oven te zetten.

Meel voor duits Fladenbrot kopen?

Koop uw Meel voor duits Fladenbrot direct online of in onze Molenwinkel.