vanaf € 7,39
incl. BTW
Oliebollenmix Extra
Ingrediënten
TARWEbloem, bakkerszout, suiker, droge gist, plantaardig vet (palm, gedeeltelijk gehard), MELKpoeder, weipermeaat (MELK), emulgator E482, E471, E 472e, Eipoeder, TARWEzetmeel, MELKeiwit, stabilisator E466, E451, E412, enzymen (TARWE), kleurstof E101, TARWEgluten, rijsmiddel E500, E450, glucosestroop (gedroogd), TARWEmoutmeel, gistextract, antiklontermiddel E341, natuurlijk aroma (citrus).
Allergenen
tarwe (gluten), melk, ei. Kan sporen bevatten van selderij, mosterd, pinda, soja, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
| Voedingsstof |
Waarde |
Eenheid |
| Energie (kJ) |
1.488
|
kJ/100gr |
| Energie (Kcal) |
354
|
Kcal/100gr |
| Vetten |
4,5
|
g/100gr |
| Waarvan verzadigde vetzuren |
2,2
|
g/100gr |
| Koolhydraten |
62,6
|
g/100gr |
| Waarvan suikers |
4,4
|
g/100gr |
| Eiwitten |
13,8
|
g/100gr |
| Zout |
1.938,8
|
mg/100gr |
| Voedingsvezel |
3,2
|
g/100gr |
| Water/Vocht |
13,4
|
g/100gr |
Gebruiksaanwijzing
Maak van 1kg. oliebollenmix en 900 gram water een glad en soepel beslag. Daarna in de hoogste versnelling 5 minuten kloppen. Eventueel 450 gram krenten/rozijnen/appel/kaneel voorzichtig toevoegen. 45 minuten laten rijzen. Beslag doorslaan en verwerken. Frituren in olie (180 graden) ca. 8 minuten.