Xanthaangom

Heeft u een vraag over Xanthaangom?

Neemt u dan contact op met De Zuidmolen

T: (024) 397 1283

E: info@de-zuidmolen.nl

vanaf   9,96 incl. BTW
Maak een keuze
Aantal:

Xanthaangom

Xanthaangom (E-415) is een gom die veel gebruikt wordt als verdikkingsmiddel in voedsel om een hogere viscositeit te krijgen. Xanthaangom ontstaat door bacteriële fermentatie met behulp van de bacterie Xanthomonas campestris uit suiker en melasse. Xanthaangom kan onder andere worden gebruikt in sauzen, salades, cake, cake en jam.

Ingrediënten

verdikkingsmiddel E415.

Allergenen

Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen, ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 0   kJ/100gr 
Energie (Kcal) 0   Kcal/100gr 
Vetten 0,0   g/100gr 
Waarvan verzadigde vetzuren 0,0   g/100gr 
Koolhydraten 0,0   g/100gr 
Waarvan suikers 0,0   g/100gr 
Eiwitten 0,0   g/100gr 
Zout 0,0   mg/100gr 
Voedingsvezel 0,0   g/100gr 
Water/Vocht 0,0   g/100gr 

Xanthaangom kopen?

Koop uw Xanthaangom direct online of in onze Molenwinkel.