vanaf € 2,95
incl. BTW
Maak een keuze
Aantal:
Bloem voor Stokbrood / Harde broodjes
Ingrediënten
TARWEbloem, SOJAbloem, emulgator E472e, dextrose, plantaardig vet (palm), suiker, antiklontermiddel E170, enzymen (TARWE), meelverbetermiddel E300.
Allergenen
tarwe (gluten), soja. Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
Voedingsstof |
Waarde |
Eenheid |
Energie (kJ) |
1.463
|
kJ/100gr |
Energie (Kcal) |
344
|
Kcal/100gr |
Vetten |
1,6
|
g/100gr |
Waarvan verzadigde vetzuren |
0,5
|
g/100gr |
Koolhydraten |
70,5
|
g/100gr |
Waarvan suikers |
1,3
|
g/100gr |
Eiwitten |
11,3
|
g/100gr |
Zout |
8,5
|
mg/100gr |
Voedingsvezel |
1,6
|
g/100gr |
Water/Vocht |
14,8
|
g/100gr |
Recepten
Maak een deeg van 500 gram meel, 315 gram water, 8 gram zout en 10 gram droge gist of 20 gram verse gist. Kneed dit 15-20 minuten. Laat dit 15 - 30 minuten rusten. Dan even doorkneden en broodjes of stokbrood vormen en 90 minuten laten rijzen. Bakken in een voorverwarmde oven: stokbrood ca.25 minuten, harde broodjes ca. 15 minuten op 230 graden.