Belgische smeltchocolade melk

Heeft u een vraag over Belgische smeltchocolade melk?

Neemt u dan contact op met De Zuidmolen

T: (024) 397 1283

E: info@de-zuidmolen.nl

vanaf   3,40 incl. BTW
Maak een keuze
Aantal:

Belgische smeltchocolade melk

Chocolade van een hoogwaardige kwaliteit, die snel en soepel smelt, gemakkelijk aan te brengen is en een uitstekende smaak en een mooie glanzende afwerking levert.
Geschikt voor coatings, glaceren, vullen, vormen, gieten, doorhalen, decoratie, bonbons en veel meer.
Chocolade met 34% droge cacaobestanddelen.

Ingrediënten

suiker, cacaoboter, MELKpoeder, cacaomassa, emulgator E322 (SOJA), aroma.

Allergenen

melk, soja. Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen, ei, selderij, mosterd, pinda, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 2.335   kJ/100gr 
Energie (Kcal) 559   Kcal/100gr 
Vetten 36,7   g/100gr 
Waarvan verzadigde vetzuren 23,3   g/100gr 
Koolhydraten 51,7   g/100gr 
Waarvan suikers 50,5   g/100gr 
Eiwitten 7,0   g/100gr 
Zout 210,0   mg/100gr 
Voedingsvezel 1,8   g/100gr 
Water/Vocht 1,0   g/100gr 

Gebruiksaanwijzing

Tempereren: Smelt de chocolade op 45°C in een kom "au bain marie" of magnetron. Schenk 2/3 uit op een koel werkoppervlak (bij voorkeur marmeren plaat). Door continu omwerken af laten koelen naar 27°C. Giet de massa terug in de kom bij resterende 1/3 deel. Warm de complete massa weer op naar 31°C. De chocolade is nu getempereerd. Na afkoelen tot 20°C is de chocolade klaar voor gebruik.

Belgische smeltchocolade melk kopen?

Koop uw Belgische smeltchocolade melk direct online of in onze Molenwinkel.