Belgische smeltchocolade puur

Heeft u een vraag over Belgische smeltchocolade puur?

Neemt u dan contact op met De Zuidmolen

T: (024) 397 1283

E: info@de-zuidmolen.nl

vanaf   3,31 incl. BTW
Maak een keuze
Aantal:

Belgische smeltchocolade puur

Chocolade van een hoogwaardige kwaliteit, die snel en soepel smelt, gemakkelijk aan te brengen is en een uitstekende smaak en een mooie glanzende afwerking levert.
Geschikt voor coatings, glaceren, vullen, vormen, gieten, doorhalen, decoratie, bonbons en veel meer.
Chocolade met 58% droge cacaobestanddelen.

Ingrediënten

cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator E322 (SOJA), aroma.

Allergenen

soja. Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen, ei, selderij, mosterd, pinda, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 2.342   kJ/100gr 
Energie (Kcal) 560   Kcal/100gr 
Vetten 38,2   g/100gr 
Waarvan verzadigde vetzuren 23,6   g/100gr 
Koolhydraten 45,4   g/100gr 
Waarvan suikers 40,5   g/100gr 
Eiwitten 5,6   g/100gr 
Zout 0,0   mg/100gr 
Voedingsvezel 7,3   g/100gr 
Water/Vocht 1,0   g/100gr 

Gebruiksaanwijzing

Tempereren: Smelt de chocolade op 45°C in een kom "au bain marie" of magnetron. Schenk 2/3 uit op een koel werkoppervlak (bij voorkeur marmeren plaat). Door continu omwerken af laten koelen naar 27°C. Giet de massa terug in de kom bij resterende 1/3 deel. Warm de complete massa weer op naar 31°C. De chocolade is nu getempereerd. Na afkoelen tot 20°C is de chocolade klaar voor gebruik.

Belgische smeltchocolade puur kopen?

Koop uw Belgische smeltchocolade puur direct online of in onze Molenwinkel.