vanaf € 2,52
incl. BTW
Maak een keuze
Aantal:
Farina di grano tenero tipo 00 per pizza e focaccia
Ideaal voor pizzabodems en focaccia's.
Ingrediënten
TARWEbloem, TARWEmoutbloem. Enzymen (TARWE), meelverbeteraar E300.
Allergenen
tarwe (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
Voedingsstof |
Waarde |
Eenheid |
Energie (kJ) |
1.449
|
kJ/100gr |
Energie (Kcal) |
345
|
Kcal/100gr |
Vetten |
1,2
|
g/100gr |
Waarvan verzadigde vetzuren |
0,2
|
g/100gr |
Koolhydraten |
69,5
|
g/100gr |
Waarvan suikers |
2,6
|
g/100gr |
Eiwitten |
11,7
|
g/100gr |
Zout |
10,0
|
mg/100gr |
Voedingsvezel |
3,0
|
g/100gr |
Water/Vocht |
14,1
|
g/100gr |
Recepten
Eenvoudig pizzarecept: Kneed een deeg van 250 gram mix met 5 gram droge gist, 5 gram zout en 150 gram water. Laat dit 60 minuten rijzen op een warme plaats onder een vochtige doek. Dan uitrollen en op een ingevette bakplaat leggen en 15 minuten laten rusten. Beleg de pizza naar uw smaak. Bak de pizza 15-30 minuten op 225 graden.