€ 63,29
incl. BTW
Aantal:
Kassiaal 20 kg. Levertijd ongeveer 1 week.
Compleetmix voor het maken van malse kruidcake.
Ingrediënten
suiker, TARWEbloem, ROGGEbloem, specerijen, rijsmiddel E500, E450, TARWEzetmeel, invertsuikerstroop, zout, kleurstof E150c, emulgator E322, E482, verdikkingsmiddel E412.
Allergenen
tarwe, rogge (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
Voedingsstof |
Waarde |
Eenheid |
Energie (kJ) |
1.539
|
kJ/100gr |
Energie (Kcal) |
366
|
Kcal/100gr |
Vetten |
0,9
|
g/100gr |
Waarvan verzadigde vetzuren |
0,3
|
g/100gr |
Koolhydraten |
82,6
|
g/100gr |
Waarvan suikers |
47,7
|
g/100gr |
Eiwitten |
5,0
|
g/100gr |
Zout |
133,5
|
mg/100gr |
Voedingsvezel |
2,1
|
g/100gr |
Recepten
1000 g Kassiaal, 500 glauw water.De Kassiaal mengen met water tot een klontvrij beslag.(geen lucht inkloppen)Het beslag ca. 1 uur in de
mengerlaten rusten (voor omzetting suiker)Na rust doormengen. Dit bevordert een goede bakaard. De blikken goed insmeren met coating. Blikken
van 22 cm vullen met 600 g beslag. Bakken op 160°C in ca. 60 minuten.