€ 76,37
incl. BTW
Aantal:
Double Choc Cake 15 kg.Levertijd ongeveer 1 week.
Mix voor chocoladecake
Ingrediënten
suiker, TARWEbloem, plantaardig vet (palm), plantaardige olie (raapzaad), cacaomassa, glucosestroop, cacaopoeder (magere), zetmeel, zout, lactose (MELK), rijsmiddel E450, E500, E336, MELKeiwit, dextrose, cacaoboter, aroma, geleermiddel E450, E516, E339, verdikkingsmiddel E401, E415, emulgator E322 (SOJA).
Allergenen
tarwe (gluten), melk, soja. Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
Voedingsstof |
Waarde |
Eenheid |
Energie (kJ) |
2.007
|
kJ/100gr |
Energie (Kcal) |
480
|
Kcal/100gr |
Vetten |
22,8
|
g/100gr |
Waarvan verzadigde vetzuren |
9,6
|
g/100gr |
Koolhydraten |
62,2
|
g/100gr |
Waarvan suikers |
39,2
|
g/100gr |
Eiwitten |
4,7
|
g/100gr |
Zout |
1.472,4
|
mg/100gr |
Voedingsvezel |
3,0
|
g/100gr |
Water/Vocht |
2,7
|
g/100gr |
Gebruiksaanwijzing
1000 g DOUBLE CHOC CAKE, 200 g water, 200 g eieren.
Alle ingrediënten gedurende 5 minuten in stand 1 (laagste
versnelling) met de vlinder mengen. Afwegen 350 gram in Cakevorm in
tray. Oventemperatuur: 180°C. Baktijd: ca. 50 minuten.