Mix voor 20-granenbrood

Heeft u een vraag over Mix voor 20-granenbrood?

Neemt u dan contact op met De Zuidmolen

T: (024) 397 1283

E: info@de-zuidmolen.nl

vanaf   3,05 incl. BTW
Maak een keuze
Aantal:

Mix voor 20-granenbrood

Alleen water toevoegen.

Grove meelsamenstelling met granen en zaden: tarwe, haver, rogge, gerst, bruin en geel lijnzaad, sesamzaad, maïs, rijst, spelt, soja, gierst en zonnebloempitten.

Ingrediënten

TARWEmeel, ROGGEbloem, SESAMzaad, bruin lijnzaad, geel lijnzaad, gemalen maïsvlokken, geroosterde SOJAgranules, gierst, HAVERvlokken, bakkerszout, droge gist, geroosterde TARWEmoutvlokken, SPELTbloem, zonnebloempitten, TARWEgluten, geroosterde TARWEmoutbloem, rijstbloem, gefermenteerde TARWEbloem, geroosterde GERSTemoutbloem, emulgator: E472e, E322 (SOJA), E471, TARWEmoutbloem, enzymen (TARWE), meelverbetermiddel E300.

Allergenen

tarwe, rogge, haver, spelt, gerst (gluten), soja, sesamzaad. Kan sporen bevatten van ei, pinda, melk, noten, selderij, mosterd, sulfiet, lupine.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 1.460   kJ/100gr 
Energie (Kcal) 345   Kcal/100gr 
Vetten 4,0   g/100gr 
Waarvan verzadigde vetzuren 0,8   g/100gr 
Koolhydraten 60,3   g/100gr 
Waarvan suikers 3,6   g/100gr 
Eiwitten 13,0   g/100gr 
Zout 1.430,1   mg/100gr 
Voedingsvezel 7,3   g/100gr 
Water/Vocht 12,6   g/100gr 

Recepten

Recept voor de broodmachine:
Toevoegen per 500 gram meel: 290 gram water. Alle ingrediënten op kamertemperatuur.

Recept voor in de oven:
Meng 500 gram meel met 290 gram water tot een samenhangende bal. Ongeveer 15 – 20 minuten kneden. Leg het deeg in een kom en dek deze af met een vochtige doek of huishoudfolie. Laat het deeg op een warme tochtvrije plaats ongeveer 60 minuten rijzen. Vet de vorm of plaat in met boter of olie. Druk de lucht uit het deeg, bol het op en plaats het in de vorm of op de plaat. Dek het deeg weer af en laat het 1-1,5 uur rijzen. Oven voorverwarmen op 220 graden. Zet het brood op een rooster in de oven. De bovenkant van het brood staat in het midden van de oven. Bak het brood ongeveer 25 minuten op 220 graden. Het brood is gaar als het losgaat van het blik. Keer het brood op een (taart)rooster en laat het uitdampen.

Mix voor 20-granenbrood kopen?

Koop uw Mix voor 20-granenbrood direct online of in onze Molenwinkel.


Gerelateerde artikelen

Broodblik alusteel 280 x 105 x 85 mm.
Broodblik alusteel 280 x 105 x 85 mm.
vanaf   9,10 incl. BTW
Maak een keuze
Meer details
Broodblik alusteel 300 x 105 x 85 mm.
Broodblik alusteel 300 x 105 x 85 mm.
vanaf   9,10 incl. BTW
Maak een keuze
Meer details
Broodblik alusteel 320 x 105 x 85 mm.
Broodblik alusteel 320 x 105 x 85 mm.
vanaf   9,10 incl. BTW
Maak een keuze
Meer details