Mix voor mueslibrood

Heeft u een vraag over Mix voor mueslibrood?

Neemt u dan contact op met De Zuidmolen

T: (024) 397 1283

E: info@de-zuidmolen.nl

vanaf   7,78 incl. BTW
Maak een keuze
Aantal:

Mix voor mueslibrood

Alleen water toevoegen.

Ingrediënten

TARWEmeel, ROGGEbloem, rozijnen, AMANDELEN, HAZELNOTEN, WALNOTEN, PARANOTEN, PECANNOTEN, plantaardige olie (zonnebloem, palm, raapzaad), plantaardig vet (palm), SESAMzaad, bruin lijnzaad, geel lijnzaad, gemalen maïsvlokken, geroosterde SOJAgranules, gierst, HAVERvlokken, geroosterde TARWEmoutvlokken, SPELTbloem, zonnebloempitten, TARWEgluten, geroosterde TARWEmoutbloem, rijstbloem, dextrose, weipoeder (MELK), bakkerszout, droge gist, gefermenteerde TARWEbloem, geroosterde GERSTemoutbloem, emulgator: E472e, E322 (SOJA), E471, E482, lactose (MELK), SOJAbloem, MELKvet, MELKeiwit, TARWEmoutbloem, rijsmiddel E500, natuurlijk aroma (sinaasappel, citroen), verdikkingsmiddel E412, conserveermiddel E220 (SULFIET), enzymen (TARWE), meelverbetermiddel E300, E920.

Allergenen

29-10-2016 tarwe, rogge, haver, spelt, gerst (gluten), amandelen, hazelnoten, walnoten, paranoten, pecannoten,(noten), melk, soja, sesamzaad, sulfiet. Kan sporen bevatten van ei, pinda, selderij, mosterd, lupine.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 1.691   kJ/100gr 
Energie (Kcal) 402   Kcal/100gr 
Vetten 13,6   g/100gr 
Waarvan verzadigde vetzuren 2,9   g/100gr 
Koolhydraten 53,1   g/100gr 
Waarvan suikers 12,5   g/100gr 
Eiwitten 13,6   g/100gr 
Zout 1.579,8   mg/100gr 
Voedingsvezel 6,5   g/100gr 

Recepten

Recept voor de broodmachine:
Toevoegen per 500 gram meel: 190 gram water. Alle ingrediënten op kamertemperatuur.

Recept voor in de oven:
Meng 500 gram meel met 190 gram water tot een samenhangende bal. Ongeveer 15 – 20 minuten kneden. Leg het deeg in een kom en dek deze af met een vochtige doek of huishoudfolie. Laat het deeg op een warme tochtvrije plaats ongeveer 60 minuten rijzen. Vet de vorm of plaat in met boter of olie. Druk de lucht uit het deeg, bol het op en plaats het in de vorm of op de plaat. Dek het deeg weer af en laat het 1-1,5 uur rijzen. Oven voorverwarmen op 220 graden. Zet het brood op een rooster in de oven. De bovenkant van het brood staat in het midden van de oven. Bak het brood ongeveer 25 minuten op 220 graden. Het brood is gaar als het losgaat van het blik. Keer het brood op een (taart)rooster en laat het uitdampen.

Mix voor mueslibrood kopen?

Koop uw Mix voor mueslibrood direct online of in onze Molenwinkel.


Gerelateerde artikelen

Broodblik alusteel 280 x 105 x 85 mm.
Broodblik alusteel 280 x 105 x 85 mm.
vanaf   9,10 incl. BTW
Maak een keuze
Meer details
Broodblik alusteel 300 x 105 x 85 mm.
Broodblik alusteel 300 x 105 x 85 mm.
vanaf   9,10 incl. BTW
Maak een keuze
Meer details
Broodblik alusteel 320 x 105 x 85 mm.
Broodblik alusteel 320 x 105 x 85 mm.
vanaf   9,10 incl. BTW
Maak een keuze
Meer details