vanaf € 2,17
incl. BTW
Maak een keuze
Aantal:
Meel voor Ciabatta
Ingrediënten
TARWEbloem, bakkerszout, ROGGEzuurdesem, TARWEbloem ((voorverstijfseld), plantaardige olie (koolzaad), meelverbeteraar E300, enzym (TARWE).
Allergenen
tarwe, rogge (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
Voedingsstof |
Waarde |
Eenheid |
Energie (kJ) |
1.439
|
kJ/100gr |
Energie (Kcal) |
339
|
Kcal/100gr |
Vetten |
1,2
|
g/100gr |
Waarvan verzadigde vetzuren |
0,1
|
g/100gr |
Koolhydraten |
70,1
|
g/100gr |
Waarvan suikers |
0,9
|
g/100gr |
Eiwitten |
11,0
|
g/100gr |
Zout |
1.437,3
|
mg/100gr |
Voedingsvezel |
1,8
|
g/100gr |
Water/Vocht |
14,4
|
g/100gr |
Recepten
Recept voor de broodmachine:
Toevoegen per 500 gram meel: 290 gram water, 15 gram verse gist of 7 gram droge gist.
Water en meel op kamertemperatuur.
Recept voor in de oven: Maak een deeg van 500 gram ciabattameel, 7 gram droge gist of 15 gram verse gist en 350 gram water en laat dit 60 minuten rijzen. Stort het deeg op een met bloem bestoven bakplaat. Bestrooien met bloem en platdrukken. 90 minuten laten rijzen. Bakken in voorverwarmde oven ca. 20 minuten op 230 graden.