€ 7,05
incl. BTW
Aantal:
Appeltaartmix glutenvrij 1000 gram
Mix voor appeltaart glutenvrij
Geen conserveringsmiddelen
geen azo kleurstoffen
geen gehydrogeneerd vet
Ingrediënten
suiker, rijstmeel, maiszetmeel, bevochtigingsmiddel (E420), emulgatoren (E475; E433), rijsmiddelen (E450; E500), verdikkingsmiddelen (E412, E466), aroma, zout, zuurteregelaar (E575)
Allergenen
Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
Voedingsstof |
Waarde |
Eenheid |
Energie (kJ) |
1.594
|
kJ/100gr |
Energie (Kcal) |
375
|
Kcal/100gr |
Vetten |
1,0
|
g/100gr |
Waarvan verzadigde vetzuren |
0,5
|
g/100gr |
Koolhydraten |
88,0
|
g/100gr |
Waarvan suikers |
46,0
|
g/100gr |
Eiwitten |
2,0
|
g/100gr |
Zout |
30,0
|
mg/100gr |
Gebruiksaanwijzing
mix 500 gram mix met 150 gram boter en 1 ei (50 gram) en kneed tot een stevig deeg. laat het deeg ca. 1 uur rusten in de koelkast. Rol het deeg uit tot ca. 5mm dikte, bekleed de springvorm (22-24cm) met het deeg en vul met appelpartjes van 1 kg appels die zijn vermengd met wat kaneel en suiker. leg op de appels een raster van reepjes deeg en bestrijk deze met losgeklopt ei. Baktijd ca. 60 minuten op 180 graden (heteluchtoven 160 graden).