vanaf € 3,25
incl. BTW
Maak een keuze
Aantal:
Meel voor Zwiebelbrot
Donker tarwebrood met gebakken uien.
Een stevig en smakelijk brood welke goed past bij hartige gerechten.
Ingrediënten
TARWEmeel, geroosterde uien (28%), zout.
Allergenen
tarwe (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
Voedingsstof |
Waarde |
Eenheid |
Energie (kJ) |
1.670
|
kJ/100gr |
Energie (Kcal) |
399
|
Kcal/100gr |
Vetten |
13,6
|
g/100gr |
Waarvan verzadigde vetzuren |
5,8
|
g/100gr |
Koolhydraten |
58,6
|
g/100gr |
Waarvan suikers |
4,7
|
g/100gr |
Eiwitten |
9,8
|
g/100gr |
Zout |
2.500,0
|
mg/100gr |
Gebruiksaanwijzing
Kneed 500 gram zwiebelbrot, 300 gram water, 1,5 eetlepel azijn, 20 gram verse of 7 gram droge gist met de kneedhaak van de keukenmixer in de 1e versnelling tot het water is opgenomen. Laat het deeg 30 minuten rusten. kneed het deeg nu in de keukenmixer 3 minuten op stand 3. Laat het nogmaals 30 minuten rusten. Vorm een rol en leg deze in een bakblik. Bak het deeg ongeveer 35- 40 minuten in een voorverwarmde oven.
Onder- bovenwarmte 210° C.