Meel voor Mandelstuten

Heeft u een vraag over Meel voor Mandelstuten?

Neemt u dan contact op met De Zuidmolen

T: (024) 397 1283

E: info@de-zuidmolen.nl

vanaf   4,95 incl. BTW
Maak een keuze
Aantal:

Meel voor Mandelstuten

(amandelbrood)

Ingrediënten

TARWEmeel, suiker, AMANDELEN (8%), volle MELKpoeder, zout, Emulgator E481, meelverbeteraar E300, vanilline.

Allergenen

tarwe, noten, melk. Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, sesamzaad, sulfiet, lupine.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 1.590   kJ/100gr 
Energie (Kcal) 380   Kcal/100gr 
Vetten 6,8   g/100gr 
Waarvan verzadigde vetzuren 1,5   g/100gr 
Koolhydraten 66,3   g/100gr 
Waarvan suikers 13,5   g/100gr 
Eiwitten 11,3   g/100gr 
Zout -   mg/100gr 

Gebruiksaanwijzing

Recept voor de broodmachine:
Toevoegen per 500 gram meel: 210 gram water, 20 gram boter of olie, 15 gram instant gist of 40 gram verse gist. Alle ingrediënten op kamertemperatuur. Verse gist niet oplossen in water, maar als laatste in stukjes toevoegen.
Let op! Bak dit brood op een kort programma, zoals het Cake programma.

Recept voor de oven :
Kneed 500 gram Mandelstuten, 210 gram water, 40 gram boter en 40 gram verse of 15 gram droge gist met de kneedhaak van de keukenmixer gedurende 3 minuten heel snel en plaats het deeg vervolgens in een afgedekte kom. Laat het 20 minuten staan. Sla het deeg opnieuw door, vorm een rol en leg deze in een bakblik . Laat het opnieuw ongeveer 45 minuten rijzen.
Daarna het deeg ongeveer 35- 40 minuten in een voorverwarmde oven bakken.
Elektrisch fornuis: 210 ° C / heteluchtoven: 190 ° C
Tip: Voor stoomvorming wordt aanbevolen om een bak met water in de oven te zetten.

Meel voor Mandelstuten kopen?

Koop uw Meel voor Mandelstuten direct online of in onze Molenwinkel.