Meel voor Duits Kartoffelbrot

Heeft u een vraag over Meel voor Duits Kartoffelbrot?

Neemt u dan contact op met De Zuidmolen

T: (024) 397 1283

E: info@de-zuidmolen.nl

vanaf   3,09 incl. BTW
Maak een keuze
Aantal:

Meel voor Duits Kartoffelbrot

Backmischung für Mischbrot mit Kartoffelflocken

Ingrediënten

TARWEbloem, ROGGEbloem, 9% aardappelvlokken, gedroogd ROGGEzuurdeeg, bakkerszout, TARWEgluten, nootmuskaat, broodverbetermiddel E300.

Allergenen

tarwe, rogge (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 1.353   kJ/100gr 
Energie (Kcal) 323   Kcal/100gr 
Vetten 1,2   g/100gr 
Waarvan verzadigde vetzuren 0,2   g/100gr 
Koolhydraten 68,3   g/100gr 
Waarvan suikers 2,3   g/100gr 
Eiwitten 11,0   g/100gr 
Zout 2.300,0   mg/100gr 

Gebruiksaanwijzing

Kneed 500 gram kartoffelbrotmeel, 300 gram water, 20 gram boter of olie en 20 gram verse of 7 gram droge gist met de kneedhaak van de keukenmixer gedurende 5 minuten in de 2e versnelling en plaats het deeg vervolgens in een afgedekte kom .Laat het 20 minuten staan. Sla het deeg opnieuw door, vorm een rol en leg deze in een bakblik of in een bebloemd rijsmandje. Laat het opnieuw ongeveer 50 minuten rijzen. Stort het deeg voorzichtig uit de mand op een bakplaat.
Daarna het deeg ongeveer 40 minuten in een voorverwarmde oven bakken.
Elektrisch fornuis: 230 ° C / heteluchtoven: 210 ° C
Tip: Voor stoomvorming wordt aanbevolen om een bak met water in de oven te zetten.

Meel voor Duits Kartoffelbrot kopen?

Koop uw Meel voor Duits Kartoffelbrot direct online of in onze Molenwinkel.