Meel voor Deens Rogge-Kerne brood

Heeft u een vraag over Meel voor Deens Rogge-Kerne brood?

Neemt u dan contact op met De Zuidmolen

T: (024) 397 1283

E: info@de-zuidmolen.nl

vanaf   5,70 incl. BTW
Maak een keuze
Aantal:

Meel voor Deens Rogge-Kerne brood

Ingrediënten

zonnebloempitten, ROGGE (gebroken), lijnzaad, ROGGEbloem, TARWEbloem, GERSTemoutmeel, ROGGEzuurdesem (gedroogd), bakkerszout, meelverbeteraar E300.

Allergenen

rogge, tarwe, gerst (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.

Voedingsstof Waarde  Eenheid 
Energie (kJ) 1.721   kJ/100gr 
Energie (Kcal) 410   Kcal/100gr 
Vetten 21,5   g/100gr 
Waarvan verzadigde vetzuren 1,8   g/100gr 
Koolhydraten 45,0   g/100gr 
Waarvan suikers 1,0   g/100gr 
Eiwitten 14,0   g/100gr 
Zout 1.800,0   mg/100gr 
Voedingsvezel 7,0   g/100gr 
Water/Vocht 11,0   g/100gr 

Gebruiksaanwijzing

Giet 640 gram kokend water over 1000 gram meel voor kernebrood. Roer het deeg met een stevige lepel goed door totdat al het water is opgenomen door het meel. Vul een brood-(of cake)blik met het deeg en druk het stevig aan. Bakken in een voorverwarmde oven ongeveer 80 minuten op 180 graden. Na het bakken het brood in het blik laten, afdekken met alu-folie en ongeveer 1 uur laten staan. Daarna storten op een rooster en verder af laten koelen.

Meel voor Deens Rogge-Kerne brood kopen?

Koop uw Meel voor Deens Rogge-Kerne brood direct online of in onze Molenwinkel.