vanaf € 5,18
incl. BTW
Maak een keuze
Aantal:
Meel voor Klever Schwarzbrot
Ingrediënten
gebroken TARWE, gebroken ROGGE, TARWEmeel, zonnebloempitten, karnemelkpoeder (MELK), zout, ROGGEzuurdeegpoeder.
Allergenen
tarwe, rogge (gluten), melk. Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
Voedingsstof |
Waarde |
Eenheid |
Energie (kJ) |
1.448
|
kJ/100gr |
Energie (Kcal) |
346
|
Kcal/100gr |
Vetten |
8,1
|
g/100gr |
Waarvan verzadigde vetzuren |
1,2
|
g/100gr |
Koolhydraten |
53,8
|
g/100gr |
Waarvan suikers |
3,8
|
g/100gr |
Eiwitten |
13,7
|
g/100gr |
Zout |
2.300,0
|
mg/100gr |
Voedingsvezel |
9,3
|
g/100gr |
Water/Vocht |
15,0
|
g/100gr |
Gebruiksaanwijzing
Roer in een bak 1 kg. Schwarzbrotmix, 650 gram water, 160 gram (suiker)stroop en 22 gram droge gist of 50 gram verse gist door elkaar. (niet kneden). Laat dit mengsel 20 minuten rijzen. Het deeg in een broodblik doen en gladstrijken (met water). 1 uur laten rijzen. Bakken 20 minuten op 240 graden en 60 minuten op 210 graden. Na het bakken 30 minuten in het bakblik laten staan. Daarna in een vochtige doek of in huishoudfolie wikkelen en enkele uren af laten koelen.