Meel voor Duits Sonnenschwarzbrot

Heeft u een vraag over Meel voor Duits Sonnenschwarzbrot?

Neemt u dan contact op met De Zuidmolen

T: (024) 397 1283

E: info@de-zuidmolen.nl

vanaf   3,75 incl. BTW
Maak een keuze
Aantal:

Meel voor Duits Sonnenschwarzbrot

Ingrediënten

ROGGEvlokken, ROGGEzuurdeeg gedroogd, zonnebloempitten, pompoenpitten, volkoren TARWEmeel, ROGGEmoutpoeder, TARWEgluten, bakkerszout.

Allergenen

tarwe, rogge (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.

Recepten

Roer in een bak 1 kg. meel voor sonnenschwarzbrot, 700 gram water en 5 gram droge gist of 10 gram verse gist door elkaar. (niet kneden). Laat dit mengsel 60 minuten afgedekt rijzen. Het deeg in een broodblik doen en gladstrijken (met water). 45 minuten laten rijzen. Bakken 20 minuten op 240 graden en 50 minuten op 210 graden. Na het bakken 30 minuten in het bakblik laten staan. Daarna in een vochtige doek of in huishoudfolie wikkelen en enkele uren af laten koelen.

Meel voor Duits Sonnenschwarzbrot kopen?

Koop uw Meel voor Duits Sonnenschwarzbrot direct online of in onze Molenwinkel.