vanaf € 3,94
incl. BTW
Maak een keuze
Aantal:
Doublechoc cakemix
Ingrediënten
suiker, TARWEbloem, plantaardig vet (palm), plantaardige olie (raapzaad), cacaomassa, glucosestroop, cacaopoeder (magere), zetmeel, zout, lactose (MELK), rijsmiddel E450, E500, E336, MELKeiwit, dextrose, cacaoboter, aroma, geleermiddel E450, E516, E339, verdikkingsmiddel E401, E415, emulgator E322 (SOJA).
Allergenen
tarwe (gluten), melk, soja. Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
Voedingsstof |
Waarde |
Eenheid |
Energie (kJ) |
2.007
|
kJ/100gr |
Energie (Kcal) |
480
|
Kcal/100gr |
Vetten |
22,8
|
g/100gr |
Waarvan verzadigde vetzuren |
9,6
|
g/100gr |
Koolhydraten |
62,2
|
g/100gr |
Waarvan suikers |
39,2
|
g/100gr |
Eiwitten |
4,7
|
g/100gr |
Zout |
1.472,4
|
mg/100gr |
Voedingsvezel |
3,0
|
g/100gr |
Water/Vocht |
2,7
|
g/100gr |
Gebruiksaanwijzing
Oven: Meng 500 gram doublechoc cakemix met 2 eieren en 100 ml. water ca. 5 minuten. Bak dit in een voorverwarmde oven 60 minuten op 160 graden.
Broodmachine: Doe 100 gram water, 2 losgeklopte eieren en 500 gram doublechoc cakemix in de machine en zet deze op de cakestand