vanaf € 3,20
incl. BTW
Speltkruidnotenmix
Ingrediënten
SPELTbloem, suiker, kruiden en specerijen (kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, piment, gember, koriander, foelie, kardamom), rijsmiddel E450, E500, bakkerszout, aardappelzetmeel, invertsuikerstroop, kleurstof E150a (caramel).
Allergenen
spelt (gluten). Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, pinda, soja, melk, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
| Voedingsstof |
Waarde |
Eenheid |
| Energie (kJ) |
1.504
|
kJ/100gr |
| Energie (Kcal) |
357
|
Kcal/100gr |
| Vetten |
1,2
|
g/100gr |
| Waarvan verzadigde vetzuren |
0,2
|
g/100gr |
| Koolhydraten |
85,3
|
g/100gr |
| Waarvan suikers |
39,4
|
g/100gr |
| Eiwitten |
8,3
|
g/100gr |
| Zout |
1.817,8
|
mg/100gr |
| Voedingsvezel |
2,0
|
g/100gr |
| Water/Vocht |
7,6
|
g/100gr |
Gebruiksaanwijzing
Meng 200 gram boter door 500 gram Speltkruidnotenmix. Voeg hier 4 eetlepels water aan toe en kneed er een deegbal van. Laat dit minstens 2 uur (beter nog 24 uur) in de koelkast staan. Vorm kleine bolletjes (ongeveer 0,5 - 1 cm. doorsnee). Bak dit op een beboterde bakplaat in een voorverwarmde oven ca. 10 minuten op een temperatuur van 145-150 graden.