Brood uit eigen oven

Heeft u een vraag over Brood uit eigen oven?

Neemt u dan contact op met De Zuidmolen

T: (024) 397 1283

E: info@de-zuidmolen.nl

 24,99 incl. BTW
Aantal:

Brood uit eigen oven

Brood uit eigen oven
Wat is er nou lekkerder dan de geur van versgebakken brood in je huis? In Brood uit eigen oven geeft Levine van Doorne de groeiende groep van thuisbakkers, zowel beginners als gevorderden, haar broodbakgeheimen prijs.
De filosofie van Levine is dat de receptuur en werkwijze duidelijk moeten zijn. Dus geen gedoe met kopjes, thee- en eetlepels, maar ingrediënten die in grammen worden aangegeven, zodat je ook makkelijk meer of minder kunt maken, recepten kunt uitrekenen en controleren en je eigen recepten kunt maken. In dit boek wordt met eerlijke ingrediënten gewerkt, die overal verkrijgbaar zijn.
Brood uit eigen oven bevat 50 recepten voor allerlei soorten brood: bruin, wit, spelt, hartig en zoet en ook kleine broodjes, stokbrood, feestbrood en gevlochten brood. Aan het bakken van zuurdesembrood wordt ook ruim aandacht besteed. Elke stap in het proces, van kneden en rijzen tot bakken wordt duidelijk uitgelegd. Kortom, hét broodboek voor thuisbakkers.
Er zijn overweldigend veel positieve reacties op dit boek verschenen. Wil je recensies lezen? Kijk dan op het blog van Levine: uitdekeukenvanlevine.nl. Daar kun je links naar recensies en alle informatie over Levine’ s broodworkshops vinden.

Brood uit eigen oven kopen?

Koop uw Brood uit eigen oven direct online of in onze Molenwinkel.


Gerelateerde artikelen

Amerikaanse Patentbloem
Amerikaanse Patentbloem
vanaf   1,85 incl. BTW
Maak een keuze
Meer details
Franse Tarwebloem Type 65
Franse Tarwebloem Type 65
vanaf   2,27 incl. BTW
Maak een keuze
Meer details
Volkoren Natuur
Volkoren Natuur
vanaf   1,85 incl. BTW
Maak een keuze
Meer details